• Pradžia
  • Receptai
  • Prenumerata
  • Pradžia
  • Receptai
  • Prenumerata

Apie mus

Žymiai toliau, už žodžių kalnų, toli nuo Vokalijos ir Konsonantijos šalių, gyvena akli tekstai. Atskirti jie gyvena Žymeklių giraitėje, ties Semantikos pakrante, didelio kalbų vandenyno pakraštyje. Maža upė, vardu Duden, teka pro jų vietą ir aprūpina juos reikalingais reikmenimis. Tai paradisinė šalis, kurioje skrudinti sakinių dalys skraido tiesiai į tavo burną.

Mano Istorija

Net visa galinga Rodyklė negali valdyti aklųjų tekstų, tai beveik beortografinis gyvenimas. Tačiau vieną dieną mažas aklas tekstas vardu Lorem Ipsum nusprendė išvykti į tolimą Gramatikos Pasaulį. Didysis Oxmox patarė jai to nedaryti, nes ten buvo tūkstančiai blogų Kablelių, laukinių Klausimo Ženklų ir klastingų Kabliataškių, bet Mažas Aklas Tekstas nepaklausė. Ji susikrovė savo septynias versalijas, įsidėjo pradinę raidę į diržą ir išvyko.

„YRA TIK TRYS DALYKAI, KURIŲ MOTERIMS REIKIA GYVENIME: MAISTAS, VANDUO IR KOMPLIMENTAI.“

Kai ji pasiekė pirmuosius Kursyvo Kalnų šlaitus, ji paskutinį kartą pažvelgė į savo gimtojo miesto Žymeklių giraitės dangoraižį, Abėcėlės kaimelio antraštę ir savo pačios gatvės, Linijos alėjos, pavadinimą. Gaila, retorinis klausimas nubėgo per jos skruostą, tada ji tęsė savo kelią. Kelyje ji sutiko kopiją.

Kopija įspėjo Mažą Aklo Tekstą, kad ten, iš kur ji atėjo, ji būtų perrašyta tūkstančius kartų, ir viskas, kas liktų iš jos kilmės, būtų žodis „ir“. Mažas Aklas Tekstas turėtų apsisukti ir grįžti į savo saugią šalį. Tačiau niekas, ką sakė kopija, negalėjo jos įtikinti, ir ilgai netrukus keletas klastingų Kopijuotojų ją užpuolė, nugirdė Longe ir Parole ir įtempė ją į savo agentūrą, kur jie ją naudojo savo projektams vėl ir vėl. Ir jei ji dar nebuvo perrašyta, tada jie vis dar ją naudoja.

Partnerystė

Net visa galinga Rodyklė negali valdyti aklųjų tekstų, tai beveik beortografinis gyvenimas. Tačiau vieną dieną mažas aklas tekstas vardu Lorem Ipsum nusprendė išvykti į tolimą Gramatikos Pasaulį. Didysis Oxmox patarė jai to nedaryti, nes ten buvo tūkstančiai blogų Kablelių, laukinių Klausimo Ženklų ir klastingų Kabliataškių, bet Mažas Aklas Tekstas nepaklausė. Ji susikrovė savo septynias versalijas, įsidėjo pradinę raidę į diržą ir išvyko. Kai ji pasiekė pirmuosius Kursyvo Kalnų šlaitus, ji paskutinį kartą pažvelgė į savo gimtojo miesto Žymeklių giraitės dangoraižį, Abėcėlės kaimelio antraštę ir paantraštę

Apie mus

Prenumeratos

Sveiki sugrįžę!

Prisijunkite prie savo paskyros žemiau

Atkurti slaptažodį

Prašome įvesti savo vartotojo vardą arba el. pašto adresą, kad atkurtumėte slaptažodį.

Ar tikrai norite atrakinti šį įrašą?
Atrakinti likusius : 0
Ar tikrai norite atšaukti prenumeratą?